Dreame Technology a Vandut Peste 1 Milion de Aspiratoare Robot cu Brat Flexibil

Dreame Technology, un concurent de top in industria curateniei automatizate, a anuntat recent ca vanzarile pentru gama sa de aspiratoare robot au depasit impresionanta cifra de 2.4 milioane de unitati la nivel global in 2023, marcand o crestere spectaculoasa de 300% fata de anul precedent.

De remarcat este faptul ca vanzarile de aspiratoare robot cu tehnologia Robotic Flex Arm, au depasit pragul de 1 milion de unitati, consolidand pozitia Dreame ca unul dintre cei mai importanti producatori de dispozitive pentru curatenie.

Tehnologii inovatoare in realizarea robotilor de aspirare

Incepand din octombrie 2022, echipa tehnica a companiei Dreame a realizat, timp de 6 luni, multiple teste practice in diferite scenarii, inainte de a lansa oficial tehnologia Robotic Flex Arm in aprilie 2023. O tehnologie asemanatoare o putem intalni si la noile aspiratoare Roborock lansate in 2024, prezentate la CES.

aspiratoare Dreame Robotic Flex Arm

Mai mult, in februarie 2024, Dreame a mai facut un pas inainte , lansand primul aspirator robot cu dublu brat flexibil din lume, care face ca atat peria laterala cat si laveta mop din dreapta sa se extinda automat pentru a curata eficient colturile, linia plintei si marginile mobilierului. Aceasta tehnologie de ultima generatie asigura aproape 100% curatare a zonelor greu accesibile, oferind o curatenie eficienta din toate punctele de vedere.

Studiile de satisfactie ale consumatorilor arata ca performanta noului Robotic Flex Arm cu tehnologie duala a devenit un criteriu esential pentru multi in alegerea unui aspirator robot.

Pe langa inovatia constanta in gama de produse oferite utilizatorilor, Dreame se concentreaza si pe perfectionarea tehnologiilor care stau la baza dispozitivelor. Incepand cu 2015, compania investit multe resurse in dezvoltarea motoarelor digitale de mare viteza, reusind sa fie prima companie care a reusit sa obtina motoare ce depasesc 200.000 RPM si sa atinga capacitatea de a produce in masa motoare de 160.000 si 180.000 RPM. Aceste progrese au imbunatatit considerabil performanta produselor Dreame in ceea ce priveste puterea de curatare.

In cadrul evenimentului de lansare a produselor Dreame din mai 2024, Yang Xiaochen, partener regional in China la Frost & Sullivan, a acordat lui Dreame doua distinctii: “Primul Aspirator Robot cu Brat Flexibil din Lume” si “Primul Motor Digital de Mare Viteza de 200.000 RPM din Lume“, consolidand astfel pozitia de lider a companiei in industria dispozitivelor inteligente de curatenie.

Dreame Technology

Lider pe pietele globale si crestere strategica

Tehnologia avansata a lui Dreame a fost un factor cheie in dezvoltarea pe pietele internationale. Cu o prezenta extinsa in peste 100 de tari, inclusiv SUA, Germania, Franta si Coreea de Sud, peste jumatate din veniturile Dreame provin din pietele externe. Prin adaptarea la preferintele si cerintele locale, Dreame si-a extins considerabil cota de piata, devenind un lider incontestabil in categoria de roboti premium.

In perioada octombrie 2023 – martie 2024, aspiratoarele robot Dreame au dominat piata, atingand o cota de 47.8% la inceputul lunii martie si depasind 60% din segmentul premium. In Italia, Dreame a atins o cota de piata de 43% in martie 2024, situandu-se pe prima pozitie, iar in Singapore, a obtinut o cota de 31% in primul trimestru al anului 2024, asigurandu-si pozitia de lider.

Aspiratorul robot Dreame L20 Ultra, primul produs echipat cu Robotic Flex Arms si disponibil pe piata internationala, inclusiv in Romania, a primit numeroase premii, precum “Best Buy” de catre Kaden Hihyou in Japonia si “Best of IFA 2023” de CNN Underscored in SUA.

In 2024, Dreame a lansat seriile X30 Ultra, X40 Ultra si Master, toate dotate cu tehnologia Robotic Flex Arm, care au primit aprecieri pe scara larga. X30 Ultra a fost desemnat “cel mai bun aspirator robot high-end” de catre publicatia japoneza MONOQLO si “cel mai bun aspirator robot cu spalare” de HardwareZone din Singapore.

Dreame X40 Ultra pareri

Strategia pentru succesul global

Pe langa performante in cercetare si dezvoltare tehnologica, strategiile de localizare ale Dreame Technology joaca un rol crucial in succesul sau la nivel global. De-a lungul timpului, Dreame a adoptat o strategie de business atent elaborata, concentrandu-se intens pe cerintele specifice ale utilizatorilor si adaptandu-si strategiile de marketing pentru a raspunde nevoilor fiecarei piete.

Constienta de nevoile diverse si puterea de cumparare a consumatorilor din diferite zone ale lumii, Dreame isi personalizeaza designul produselor si ajusteaza specificatiile acestora in functie de obiceiurile de utilizare si scenariile unice din fiecare regiune.

Compania nu urmareste o expansiune rapida, ci prefera o abordare metodica, care ii permite sa implementeze strategii personalizate si adaptate preferintelor specifice ale fiecarei regiuni, oferind produse adaptate cu precizie la cerintele locale.

Dreame considera ca dezvoltarea pietei ar trebui sa fie impulsionata mai degraba de inovatie decat de preturile accesibile. Pragul de 1 milion de vanzari pentru modelele de aspiratoare robot cu brat flexibil evidentiaza puterea tehnologica si eficienta strategiei de marketing a companiei, stabilind un nou standard in industria curateniei inteligente.

Pe viitor, Dreame va continua sa valorifice inovatiile tehnologice si strategiile de globalizare pentru a oferi consumatorilor din intreaga lume o experienta automatizata a curateniei.

Despre Dreame Technology

Fondata in 2017, Dreame Technology se dedica dezvoltarii dizpozitivelor inteligente pentru curatenia locuintei, avand ca viziune imbunatatirea vietii prin tehnologie. Pentru mai multe informatii, viziteaza global.dreametech.com.

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo