Samsung Reinventeaza Curatenia cu Bespoke JetBot AI Steam

Ultima inovatie de la Samsung, Bespoke JetBot AI Steam, prezentata la CES 2024 reprezinta apogeul tehnologiei de curatenie automatizata. Acest aspirator robot inteligent echipat cu functie de mop este conceput pentru a face fata oricarui tip de mizerie dintr-o locuinta, de la petele labutelor animalelor de companie si pana la firimiturile din zona de dining.

Echipat cu senzori cu AI de recunoastere a obiectelor, Jet BOT Combo AI Steam nu doar curata murdaria, ci si identifica si indeparteaza petele dificile de pe suprafetele dure.

Robotul poate sa faca diferenta dintre tipul de suprafata, ceea ce asigura ca atat covoarele cat si mochetele, gresia sau parchetul sunt ingrijite corespunzator. Cu o statie de curatare All-in-One, igienizare cu abur si tehnologie AI, Samsung promite o casa mereu curata si mai mult timp liber pentru tine si familia ta.

Specificatii Samsung Bespoke Jet Bot AI Steam

Tip aspirareuscata/umeda/cu spalare
TehnologieRecunosterea obiectelor cu AI, Recunoastere Spatiala, All-in-One Clean Station Steam+, Active Stereo 3D, Hot Air Drying 55°C, Intensive Steam Cleaning 100°C, Air Pulse, motor Digital Inverter, monitorizare Jet Live, Samsung Bixby, Pet Care Service, Certificat IoT Security
Tip perie principalaperie rotativa cu eficienta ridicata si sistem anti-incurcare
Inaltime robot10 cm
Dimensiuni statie54.7 x 44.4 x 51.0 cm (H x W x D)
Greutate18.8 Kg (total) 4.8 Kg (robot)
Zgomotaprox 87 dB
Capacitate colectareCapacitate sac praf: 2.5 litri
Recipient apa murdara: 4 litri
Recipient apa curata: 4 litri
Putere70W – 6000 Pa
Autonomie180 min
functii Samsung Bespoke JetBot AI Steam

Cu ce este diferit fata de competitie?

  • recunoasterea obiectelor cu AI – bazata pe functiile predecesorului Bespoke JetBot AI+, aceasta caracteristica vine cu multiple imbunatatiri. Cu ajutorul unei baze de date AI,a unui senzor Active Stereo 3D si a 2 camere video, Samsung Bespoke JetBot AI Steam poate identifica atat oameni sau animale de companie, cat si o gama mai larga de obiecte, chiar si pe cele dificil de detectat, evitand astfel obstacolele si optimizand procesul de curatare.
  • mop igienizat cu aburi – statia Clean Station Steam+ asigura o intretinere facila si igienica a mopurilor, spalandu-le la o temperatura intre 50° si 60°C cu abur si apa, igienizandu-le la 100°C si uscandu-le cu aer cald la 55°C. Functia de igienizare cu abur a mentine lavetele curate si fara mirosuri, eliminand 99.99% dintre bacteriile daunatoare precum Stafilococul auriu, E-coli si Pseudomonas aeruginosa.
  • detectia suprafetei cu AI – Tehnologia de Recunoastere Spatiala identifica si mapeaza inteligent anumite obiecte electronice si mobilier, indicandu-le pe harta. Poate recunoaste anumite spatii precum bucatarie, sufragerie sau incapere obisnuita, delimitandu-le si sugerand automat nume pentru fiecare. De asemenea, detecteaza tipul de suprafata si isi adapteaza procesul de curatare fara a provoca daune
  • detecteaza petele si le curata temeinic – lavetele mop rotative se rotesc la o viteza de 170 RPM si care reduc semnificativ interventia manuala pentru a le curata. Daca este necesar, robotul revine asupra petelor pana cand acestea sunt indepartate complet. O astfel de functie o mai intalnim la modele premium precum Roborock S8 MaxV Ultra sau Dreame X40 Ultra.

Samsung Bespoke JetBot Combo AI Steam este conceput pentru a imbunatati rutina de curatenie cu functii de ultima ora si tehnologie inteligenta. Inspirat de cererea in crestere pentru gadgeturi care simplifica treburile casnice, acest dispozitiv all-in-one automatizeaza fara probleme sarcinile zilnice de curatare. Folosind inteligenta artificiala si caracteristici inovatoare, acesta permite utilizatorilor sa-si mentina casele curate, dar cu un minim de efort.

caracteristici Samsung Bespoke JetBot AI Steam

Conectivitate si aplicatia dedicata

Poti controla si monitoriza Bespoke Jet Bot AI Steam de la distanta folosind aplicatia SmartThings instalata pe smartphone-ul tau. Cu 4 moduri diferite de curatare, aspiratorul robot poate fi programat sa curete fie o singura camera, fie mai multe camere, in functie de preferintele tale. Cu ajutorul senzorilor dToF LiDAR acesta creeaza o harta detaliata 3D a locuintei, care te ajuta sa poti seta „zone interzise” virtuale si bariere invizibile pe care robotul sa le evite atunci cand functioneaza.

Cu functia Raport de Curatare in Timp Real, poti urmari in timp real traseul robotului pe harta. Vezi unde a curatat deja, il poti pune pe pauza sau il poti opri complet. Dupa ce curatenia este finalizata, poti verifica istoricul pentru a afla ce zone au fost curatate, cat a durat si pe ce traseu a mers.

In plus, Bespoke JetBot AI Steam are capacitati de recunoastere vocala Bixby, ceea ce iti permite sa incepi curatenia doar rostind o comanda vocala. Folosind comenzile vocale, poti programa robotul sa curete de la distanta, sa goleasca recipientul de praf sau alte indicatii pe care le gasesti detaliate in aplicatie.

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo