IFA 2024 Ecovacs – Sistem de Mop Avansat si Inovatie in Curatarea Podelelor

Seria de aspiratoare robot Ecovacs DEEBOT X (in mod special Deebot X1 Omni si Deebot X2 Omni) a reusit sa atraga un succes real, cu peste 1.6 milioane de dispozitive vandute la nivel global. Doar in Europa, vanzarile au crescut cu 40% in 2023, un indicator clar al faptului ca brandul isi consolideaza prezenta pe plan international si raspunde eficient cererii consumatorilor.

In cadrul evenimentului IFA 2024 Ecovacs a prezentat o noile serii de aspiratoare robot performante: seria Deebot X8 cu un nou sistem de mop avansat, seria Deebot T50 cu design ultra-slim si seria Deebot N30 cu tehnologii avansate la un pret accesibil.

„Suntem mandri sa prezentam cele mai recente tehnologii ECOVACS la IFA. Scopul nostru este sa stabilim un standard in curatenia podelelor, extinzand totodata tehnologia noastra robotica.” a declarat David Cheng Qian, Vicepresedinte si CEO ECOVACS ROBOTICS

IFA 2024 Ecovacs Deebot X8 PRO OMNI

Un punct important al evenimentului a fost prezentarea lui Deebot X8 PRO OMNI, primul aspirator robot cu un sistem integrat de curatare a mopuluiOZMO ROLLER Water Renewal.

Are o putere de aspirare mare de 12.900 Pa si o rola mop cu 200 RPM – care exercita o presiune de pana la 4.000 Pa in timpul procesului de stergere, ceea ce duce la podele impecabile. Structura sa unica bazata pe role mareste semnificativ presiunea exercitata pe podea, imbunatatind eliminarea petelor persistente.

De asemenea, mopul este curatat la fiecare rotatie in timpul procesului de stergere pentru a indeparta murdaria si apa reziduala. Apoi, apa curata este recirculata prin 16 duze pentru a mentine suprafata umeda si a preveni contaminarea secundara. Aceasta tehnologie a fost preluata si adaptata de la marca Tineco.

Ecovacs Deebot X8 PRO OMNI

Seria Deebot X8 nu a trecut neobservata, managementul IFA acordand companiei Ecovacs premiul pentru „Brandul de Roboti de Curatenie” si „Premiul de Aur pentru Solutii de Curatenie Interioara”.

In ultimul an, compania s-a concentrat pe eliminarea diverselor probleme asociate cu aspiratoarele robot. De exemplu, in cazul modelului Deebot X8, au fost implementate tehnologii precum AINA 2.0 Intelligent Navigation Model, AIVI 3D 3.0, ZeroTangle 2.0 si TruEdge 2.0. Aceste inovatii permit o curatare precisa de-a lungul marginilor si in jurul obstacolelor, reduc eficient parul incurcat in rolele de aspirare si recunosc inteligent petele, curatandu-le meticulos, ceea ce imbunatateste semnificativ atat acoperirea cat si eficienta curatarii.

Ecovacs Deebot T50

IFA 2024 Ecovacs Deebot T50

Seria Deebot T50 este una compacta, cu o inaltime de 81 mm (asemanator Roborock Qrevo Slim cu 82 mm). Desi este vorba de niste aspiratoare robot slim, acestea au o putere ridicata de aspirare de 15.000 Pa si vin cu un sistem anti-incalcire pentru o mai buna curatare a podelelor.

Tehnologia sa ZeroTangle 2.0 previne incurcarea parului, ceea ce faciliteaza intretinerea. Statia Mini-Omni si sistemul YIKO GPT ofera o solutie de curatare automatizata.

Ecovacs N30 PRO OMNI

IFA 2024 Ecovacs N30 PRO OMNI

Pentru cei care cauta un aspirator robot mai accesibil, Deebot N30 PRO OMNI vine cu o multime de functii si caracteristici avansate, inclusiv spalarea mopului cu apa fierbinte, ZeroTangle 2.0, TrueEdge si Ozmo Turbo 2.

Statia Omni dispune de functii automate de autocuratare si control inteligent. Mopurile sunt spalate cu apa la 60°C si apoi uscate cu aer cald la 40°C. O caracteristica noua este aditivul integrat pentru curatarea podelei, unde o capsula de detergent solid pentru curatarea podelei se amesteca cu apa in timpul procesului de spalare a mopului pentru a imbunatati curatarea podelei.

Aceste serii de aspiratoare robot nu vor fi disponibile pentru achizitie prea curand, motiv pentru care Ecovacs nu a oferit inca informatii precise despre pret sau data de lansare. Totusi, ofera o perspectiva captivanta asupra viitoarelor produse ale renumitului brand.

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo