IFA 2024 Narwal Prezinta Primul Aspirator Robot cu 2 Camere RGB si Cipuri AI Duble

Expertul in curatenia automatizata a locuintelor, Narwal, a prezentat in cadrul IFA 2024 Berlin primul lor aspirator robot dotat cu inteligenta artificiala, Freo Z Ultra, starnind interesul celor prezenti inca din prima zi a expozitiei.

Noul robot de curatenie Narwal integreaza cele mai recente progrese in detectarea si evitarea obstacolelor, dar si tehnologii moderne de navigatie, oferind functii usor de utilizat, prietenoase chiar si cu animalele de companie, totul in timp ce asigura performante superioare de aspirare si stergere.

Lansarea Narwal Freo Z Ultra la IFA 2024 reprezinta prima activitate de lansare a unui produs Narwal pe piata europeana.

„Aceasta lansare reflecta angajamentul nostru fata de avansul tehnologic si al inovatiei in inteligenta robotica. Marcheaza inceputul misiunii noastre pe piata europeana de a oferi solutii de curatare de ultima generatie care sa imbunatateasca viata de zi cu zi,” a declarat Junbin Zhang, CEO-ul Narwal.

Pentru brand, acest obiectiv se aliniaza clar cu sloganul IFA „Inovatie pentru toti”, deoarece raspunde nevoilor tuturor locuintelor si utilizeaza tehnologia de varf pentru a elibera utilizatorii de sarcina curatarii podelelor, astfel incat acestia sa poata petrece timp facand „lucrurile cu adevarat importante din viata”.

IFA 2024 Narwal Freo Z Ultra

Cu 2 camere RGB de 1200p ce asigura unghiuri ultra-largi de vizualizare de 136 grade, Freo Z Ultra este capabil sa evite orice ii iese in cale, de la cabluri la sosete sau papuci de casa. Cele 2 cipuri cu AI detecteaza rapid peste 120 de obiecte diferite (mai multe decat orice aspirator robot Roborock la ora actuala) avand o precizie de nivel milimetric. Iar datorita tehnologiei LiDAR SLAM 4.0, robotul poate crea o harta 3D a obiectelor “uitate” pe podea pentru o vizualizare mai precisa si exacta.

Tehnologia Proactive AI DirtSense 2.0 ii permite aspiratorului sa faca diferenta, in timp real, dintre murdaria uscata si cea umeda si sa isi adapteze strategia de curatare pentru o eficienta sporita. Mai mult, statia inteligenta de andocare ajusteaza temperatura apei de spalare a mopului cu pana la 75°C in functie de tipul de murdarie detectat.

Narwal Freo Z Ultra

Cu senzorii EdgeSwing, Narwal Freo Z Ultra se asigura de asemenea ca marginile si colturile sunt curatate cat mai precis. Mentinand o presiune descendenta de 7-12N, dispozitivul isi ajusteaza unghiul de curatare de-a lungul peretilor si a plintelor, in timp ce mopurile triunghiulare Reuleaux extind acoperirea in colturi.

Pentru posesorii de animale de companie, regasim un mod de curatare special dedicat care detecteaza pozitia animalului, concentrandu-se pe curatarea zonelor din jur, astfel incat sa nu il deranjeze.

Pe langa aceste caracteristici inteligente, aspiratorul robot vine cu o putere de aspirare de 12.000 Pa ce poate capta pana la 99% din particulele solide. Desi se roteste cu o viteza de 4.400 rpm, inovatoarea perie flotanta Zero Tangling 2.0 nu permite incurcarea firelor lungi de par datorita designului sau echilibrat Single-Sided.

statia Narwal Freo Z Ultra

Freo Z Ultra poate diferentia rapid intre diferite tipuri de podele si covoare, ridicand mopul pana la 12 mm pentru a evita udarea tesaturilor, totodata aplicand cantitatea potrivita de aspirare sau presiune de stergere pentru a curata eficient orice tip de podea.

Functioneaza la 55-58 dB, sub nivelul mediu de zgomot din industrie, curatand eficient fara a distrage. Cu un sac de colectare si compresie a prafului de 2.5L, necesita golire doar o data la 120 de zile. Uscarea cu aer cald la 45°C elimina bacteriile, iar sterilizarea dinamica cu apa electrolica asigura eliminarea sigura a murdariei.

Narwal Freo Z Ultra va fi disponibil pentru cumparare incepand cu 8 octombrie 2024, la pretul de 1.499.99 dolari. Mai multe informatii gasesti pe site-ul oficial narwal.com

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo