Rowenta X-Plorer Serie 220 Pareri – Aspirator Robot Solid Mid-Range

Suntem zilnic inconjurati de aparate smart cu asistenti vocali, astfel ca aspiratoarele robot au devenit aliati indispensabili in mentinerea curateniei caselor noastre. Rowenta X-Plorer Serie 220 (RR9465WH) si 220+ (RR9485WH) se evidentiaza ca o inovatie de top, combinand inteligenta artificiala cu performanta de curatare eficienta. Modelul incearca sa ocupe un loc la fel de important in inima casei tale precum frigiderul, cuptorul cu microunde sau centrala termica.

In prezent avansul tehnologic si diversitatea acestor dispozitive au transformat modul in care percepem treburile casnice, facand din aspiratoarele robot o necesitate in gospodariile moderne. Fireste, poate ca unele persoane mai conservatoare si traditionaliste te pot acuza de lene, pentru ca in trecut curatenia se facea cu matura, iar maturatul regulat era sfant. Intre timp lucrurile s-au schimbat, ne place confortul, iar aceste gadeget-uri nu doar economisesc timp pretios, dar si asigura un mediu mai sanatos, adaptandu-se la nevoile fiecarei familii.

Pret Rowenta X-Plorer Serie 220

emag.ro
Rowenta X-Plorer Serie 220 impresioneaza printr-un rezervor de apa mai mare, putere de aspirare superioara, si usurinta in configurarea aplicatiei.
Tip aspirareuscata/umeda
Tehnologiemop cu vibratii, navigatie inteligenta cu laser, LiDAR, senzor optic + LED
Tip perie principalaperie rotativa Electro de mari dimensiuni
Inaltime robot9.8 cm
Greutate4.26 Kg (robot), 9.88 kg (varianta cu golire automata)
Zgomotaprox 70 dB
Capacitate colectare350 ml
Putere5600 Pa
Autonomie120 min
ce imi place
  • mopul cu vibratii indeparteaza eficient petele
  • design patrat ce faciliteaza curatarea colturilor
  • usor de configurat si utilizat prin intermediul aplicatiei
  • recunoaste majoritatea obstacolelor
  • multiple setari ale puterii de aspirare
  • trece cu usurinta peste praguri de 2 cm
  • primesti notificari atunci cand e necesara intretinerea
ce nu imi place
  • recipient mic de colectare a prafului
  • timpul de incarcare

Caracteristici si specificatii

Seria 220 de aspiratoare robot Rowenta e ca un mic, dar puternic, ajutor de nadejde prin casa. Poate face aspirare uscata si umeda, asa ca se descurca cu praful, dar si cu micile accidente lichide. Se descurca de minuna pe mai multe tipuri de suprafete, deci nu conteaza daca ai parchet, gresie sau covoare. Cu o capacitate de colectare a prafului de 350 ml, e perfect pentru curatenia zilnica. Totusi, daca vrei sa scapi de golirea frecventa a recipientului, poti opta pentru varianta Rowenta X-Plorer Serie 220+ care vine cu statie de golire automata si un sac de praf cu capacitate generoasa.

Un mare plus la acest model e autonomia de 120 de minute, care ii permite sa curete suprafete de pana la 120 mp cu o singura incarcare. Practic, il pornesti si iti vezi de treaba, ca el isi face datoria fara sa ceara pauze. Este cu atat mai util daca ai o casa mai mare sau daca vrei sa curete toata suprafata dintr-o singura tura. Si nu trebuie sa-ti faci griji ca o sa-ti incarce factura de electricitate, e un aparat eficient din punct de vedere energetic.

Rowenta X-Plorer Serie 220 design

Cu dimensiuni de 32.6 cm adancime, 33.3 cm latime si doar 9.8 cm inaltime, e suficient de mic incat se poate strecura pe sub mobila, pat sau canapea, daca au picioare de cel putin 10cm. Trebuie sa apreciezi culoarea neagra eleganta, care se potriveste in orice decor. Nu o sa te impiedici de el si nici nu o sa-ti sara in ochi ca un obiect strident.

Functioneaza la un nivel de zgomot de 70 dB. Nu e chiar mut, dar nici nu o sa te deranjeze prea tare, daca nu incerci sa dormi. Poti sa-l lasi sa curete in timp ce te relaxezi sau lucrezi de acasa, fara sa simti ca e prea galagios. E ca un zumzet de fond pe care il uiti repede.

Ce este laudabil la el e ca se descurca pe multiple suprafete fara sa trebuiasca sa faci tu vreo ajustare. Trece de pe gresie pe covor si el continua sa aspire fara probleme. In loc sa apelezi la mop pentru o mica pata, il lasi pe el sa rezolve situatia, pentru ca dispune de un mob cu vibratii. Aceasta tehnologie a mopului cu vibratii o mai intalnim la aspiratoarele Roborock S8 Pro Ultra si S8 MaxV Ultra.

Rowenta X-Plorer Serie 220 specificatii

Performante si tehnologie

Una dintre functiile care-ti atrag atentia la acest model de aspirator este sistemul Smart Aqua Power. Practic, el nu doar aspira praful, dar si spala podelele in acelasi timp. Cu ajutorul controlului electronic al volumului de apa, poti ajusta cat de umed vrei sa fie mopul in functie de suprafata sau de nivelul de murdarie. Recipientul de apa de 220 ml este suficient de mare pentru o sesiune de curatenie fara intreruperi.

Robotul vine echipat cu o perie rotativa Electro de mari dimensiuni care face o treaba excelenta in a aduna murdaria si parul de pe podea. Combinatia dintre peria rotativa si mopul cu vibratii asigura o curatenie profunda, lasand podelele stralucitoare fara ca tu sa depui vreun efort.

De asemenea, de remarcat la Rowenta X-Plorer Serie 220 este capacitatea lui de a detecta si evita obstacolele foarte joase. Asta inseamna ca nu se va bloca sub mobilier sau in cabluri de pc sau televizor lasate pe jos. Navigheaza inteligent prin casa, ocolind obstacolele si asigurand o curatenie fara pagube. E un mare plus, mai ales daca ai multe obiecte prin casa sau animale de companie.

Rowenta X-Plorer Serie 220 caracteristici

Datorita navigatiei precise cu laser, robotul cartografiaza interiorul locuintei si planifica traseul optim de curatare. Nu se plimba haotic prin casa, ci stie exact pe unde a trecut si unde mai are de curatat. Asta inseamna ca isi face treaba mai rapid si mai eficient, fara sa consume inutil bateria.

Designul drept al partii inferioare este gandit special pentru a aspira praful din zona colturilor si de-a lungul marginilor. De cate ori nu ai observat ca aspiratoarele obisnuite lasa murdarie in colturi? Ei bine, cu acest robot nu mai ai problema asta. Ajunge in locurile greu accesibile si se asigura ca nicio zona nu ramane necuratata, iar aceasta optiune il face un concurent serios pentru cunoscutul Roborock S8, care are un design complet rotund.

Un alt aspect comod este posibilitatea de a controla robotul prin intermediul unei aplicatii mobile. Poti programa sesiuni de curatenie, ajusta setarile sau chiar porni robotul cand esti plecat de acasa. E super usor de folosit si iti ofera flexibilitate totala in mentinerea curateniei locuintei. De asemenea, aplicatia smart dedicata este compatibila si cu cei mai populari asistenti vocali precum Alexa, Google sau Siri.

Rowenta X-Plorer Serie 220 pareri

Pareri Rowenta X-Plorer Serie 220 – Merita sa il cumpar?

Se observa tendinta unor producatori de a renunta treptat la design-ul complet rotund. Modele precum acest Rowenta, dar si Dyson 360 Vis Nav sau Ecovacs Deebot X2 Omni vin cu unele muchii drepte pentru o curatenie mai eficienta la colturile de 90 grade ale camerelor sau de-a lungul plintelor. Doar utilizarea pe termen lung va putea confirma eficienta partiala sau totala a acestei noi abordari estetice.

Despre Rowenta X-Plorer Serie 220 doar cuvinte de bine, de la peria electro de mari dimensiuni la sistemul de spalare cu apa. Poate ca urechile mai sensibile vor sesiza cei 70db atinsi in utilizare, insa mai important este ca rezultatul final sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Daca avem in vedere ca varful de gama Dreame X40 Ultra atinge 78 dB, iar Ecovacs Deebot T30 pro OMNI atinge lejer 67 dB, intelegem ca acestea sunt valori standard dupa care se aliniaza majoritatea modelelor.

9.5Expert Score
Rowenta X-Plorer Serie 220

Rowenta X-Plorer Serie 220 cu design in forma de D si constructie robusta ofera navigatie LiDAR rapida si precisa, fiind eficient pe podele dure si in colturi, insa cu performante ceva mai slabe pe covoare.

Design
9.7
Aplicatia dedicata
9.4
Navigatie si detectia obstacolelor
9.6
Putere de aspirare
9.3
Functia mop
9.5

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo