Philips 7000 Aqua Pareri XU7100/01 – Robot de Aspirat Hibrid Ambitios

Indiferent daca ai un job solicitant, esti proprietar de animale de companie sau pur si simplu apreciezi curatenia si comoditatea, Philips 7000 Aqua XU7100/01 este mai mult decat un simplu aspirator robot cu spalare. Este noul tau cel mai bun prieten in intretinerea curateniei in casa.

Este echipat cu sase senzori si o statie de golire automata care retine pana la 3 litri de praf, facandu-l ideal pentru casele de dimensiuni mari. In plus, cele 5 harti pe care le poate memora si cele 4 niveluri de curatare sunt perfecte pentru cei care iubesc o sesiune de curatare personalizata.

Cu un filtru lavabil EPA11 si aplicatia dedicata HomeRun, acest aspirator robot Philips seria 7000 Aqua se potriveste perfect in orice configuratie de casa inteligenta, oferind atat functionalitate, cat si stil intr-un design impresionant.

Pret Philips 7000 Aqua

emag.ro
Philips 7000 Aqua este un model nou de robot de aspirare care poate sa retina pana la 5 harti diferite datorita sistemului de mapare precis.
Tip aspirareuscata/umeda
TehnologieLDS, Philips HomeRun, laser 360° (LiDAR)
Inaltime9.7 cm
Greutate4 Kg
Zgomotaprox 66 dB
Capacitate colectare260 ml
Putere50W – 5000 Pa
ce imi place
  • statie compacta de golire automata
  • aplicatie usor de inteles si logica
  • putere buna de aspiratie
  • mopul cu vibratii este eficient
  • design modern
  • functie de aspirator si mop
  • detecteaza obstacole si isi adapteaza traseul
ce nu imi place
  • performanta slaba in colturi si de-a lungul marginilor
  • mop-ul trebuie atasat de fiecare data

Design si functii

Philips a venit cu o serie de functii esentiale in modelul 7000 Aqua XU7100/01, facandu-l un competitor direct al unora dintre cele mai bune aspiratoare robot de pe piata. Poate sa aspire si sa spele simultan si include o statie de andocare cu functie de golire automata a recipientului de gunoi.

Pe parte de design, robotul are o forma traditionala rotunda cu un sistem de navigare pozitionat in partea de sus si butoane pentru control in apropierea lui. Functia de mop include un recipient de apa de 240 ml si o laveta din microfibra care se ataseaza cu scai. Acest tip de mop fix face ca laveta sa fie mereu utilizata in timpul aspirarii, ceea ce duce la o mai buna colectare a prafului si mizeriei, insa se detelioreaza mai rapid.

Din punct de vedere al constructiei, Philips 7000 Aqua XU7100/01 este robust si proiectat sa reziste la orice soc tipic dintr-o gospodarie. Se intoarce la o statie de incarcare compacta si discreta care nu ocupa mult spatiu. Statia este dotata cu un sistem automat de eliminare a murdariei care goleste recipientul aspiratorului in mai putin de 30 de secunde, de fiecare data cand acesta se intoarce “acasa”. Acest mecanism reduce nevoia de golire manuala la o simpla schimbare a sacului de praf la fiecare cateva saptamani, in functie de utilizare.

aspirator robot Philips 7000 Aqua

Intalnim aici un sac antialergic de unica folosinta cu o capacitate de 3 litri, suficient pentru a acumula praf si mizerie pentru pana la 30 de zile. Eliminarea sacului se realizeaza intr-un mod complet igienic, fara a dispersa praf in aer, ceea ce creeaza un mediu mai sigur pentru persoanele cu astm si alergii.

Aceasta caracteristica, desi nu este unica pe piata, o intalnim la multe branduri de top cum ar fi Roborock, Dreame, iRobot sau Ecovacs, si adauga un nivel de confort superior in ceea ce priveste procedura de curatare si intretinere. La o prima vedere, Philips Seria 7000 Aqua poate ca nu revolutioneaza designul aspiratorului robot, insa ofera un dispozitiv solid si functional, care indeplineste in mod fiabil sarcinile esentiale de curatenie intr-o locuinta.

Robotul este, de asemenea, dotat cu un sistem avansat de detectare a obstacolelor, capabil sa identifice obiecte mici cum ar fi incaltaminte, jucarii sau alte elemente situate pe podea. Aceasta functionalitate ii permite sa navigheze cu precizie si subtilitate in jurul acestora, evitand eficient coliziunile si asigurand o curatare temeinica fara a perturba ordinea din casa.

Philips 7000 Aqua specificatii

Performante si specificatii

Philips 7000 Aqua XU7100/01 promite o experienta de curatare robusta, combinand o putere mare de aspirare cu un mop eficient. Cu o putere de 5000 Pa, poate sa capteze particule de mizerie, praf si par de animale de toate dimensiunile. Mopul cu vibratii sonice (asemanator lui Roborock S8, S8 Pro Ultra sau S8 MaxV Ultra) este destul de delicat cu suprafetele si poate sa indeparteze murdaria persistenta si petele.

Chiar daca beneficiaza de o tehnologie de navigare de ultima generatie, robotul de aspirare de la Philips nu se descurca pe atat de bine pe care ar trebui atunci cand aspira colturile sau linia plintei. S-au intamplat cazuri in care nu a detectat cablurile si le-a aspirat, facandu-l sa se opreasca brusc si sa necesite interventie manuala.

Philips 7000 Aqua caracteristici

Intalnim o baterie de 5200 mAh ce asigura o autonomie de pana la 180 min, suficienta pentru a acoperi dintr-o singura incarcare o suprafara de pana la 150 m2, ceea ce este mai mult decat suficient pentru casele de dimensiuni medii spre mari. Navigarea laser la 360° a lui Philips 7000 Aqua XU7100/01 cartografiaza neasteptat de bine intreaga locuinta, putand identifica cu usurinta fiecare camera si curata eficient.

Aplicatia este, de asemenea, putin rudimentara dupa placul meu, nu se compara cu cea de la Roborock. Totusi, am posibilitatea sa impart casa pe zone sau camere si sa ii specific ordinea in care ar trebui sa le curete pe fiecare. Pentru a proteja obiectele fragile si a evita urcarea pe covoare atunci cand mopul este atasat, robotul permite configurarea Zonelor Interzise si a Zonelor Fara Stergere prin intermediul aplicatiei sale, oferind astfel o curatenie personalizata si sigura pentru orice parte a casei.

Philips 7000 Aqua Pret

Philips 7000 Aqua Pareri – Merita sa il cumpar?

Desi Philips 7000 Aqua XU7100/01 nu elimina complet necesitatea curatarii manuale, in special in jurul marginilor, ofera o combinatie convingatoare de aspiratie puternica, stergere avansata si navigare inteligenta, facandu-l un aspirator robot valoros pentru mentinerea unei case curate.

Ideal pentru familiile cu copii sau pentru cei care doresc sa mentina curatenia intr-o locuinta, acest robot de aspirare imbina tehnologia inteligenta cu performanta, oferind o solutie adaptata nevoilor tale cotidiene.

9Expert Score
Philips 7000 Aqua

XU7100/01 combina capacitatile de aspirare si stergere, dar are deficiente in curatarea colturilor si detectarea unor obiecte.

Raluca
Raluca

Raluca este o entuziasta a tehnologiei cu o pasiune speciala pentru inovatia in domeniul aspiratoarelor robot. Descopera alaturi de ea cum aceste dispozitive inteligente transforma curatenia dintr-o sarcina monotona intr-o aventura eficienta si distractiva.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

toprobot.ro
Logo